Qui som?

El Despatx va ser fundat el 1981 per Carles Barutel Manaut, i conseqüència de la seva evolució positiva amb la sòcia Marta García Rubiella, va esdevenir Despatx col·lectiu el 1992 com BJB Advocats, fins l'any 2006 en que, per incorporació d'una nova sòcia Rosa García Rubiella i el mateix any la incorporació del lletrat Ivan López Cano, es presentà en endavant com GB Advocats, que és el distintiu professional Atram 2001, SLP, que és la societat professional que agrupa als professionals i col·laboradors del Despatx.

La nostra vocació és oferir un assessorament integral en les matèries jurídiques de Dret civil i Dret mercantil a particulars i empreses. Dins d'aquestes matèries, tenen especial rellevància els serveis que prestem com a serveis externalitzats de varies entitats de crèdit i financeres i a diverses empreses, tant en gestió concursal, com en recuperació de morositat i conflictes en operacions bancàries, de crèdit i permutes financeres.

A més a més mantenim acords amb altres despatxos especialitzat en altres matèries, que ens permeten oferir, als nostres clients, un servei multidisciplinari. La nostra independència ens permet treballar de forma coordinada, a requeriment del client, amb altres despatxos d'advocats, auditors, comptables, bancs de negocis, institucions financeres i assessors professionals dels més diversos camps d'activitat. És singular i estreta la col·laboració amb el Despatx de Barcelona Centro de Estudios Legales que dirigeix el Catedràtic de Dret Civil de la UB, el Professor Alfonso Hernández Moreno, en el qual un dels nostres socis està incorporat i porta l'àrea de Dret bancari i concursal.

Pretenem donar un servei amb segell propi i especialitzat, en el que estan implicats els nostres compromisos amb la qualitat, el servei al client, l'ètica i la solvència empresarial.

Els millors professionals

GB Advocats està integrat per quatre advocats amb llarga experiència professional:

Carles Barutel

+ info

Marta García

+ info

Rosa García

+ info

Ivan López

+ info

Disposem també de personal de secretaria i en pràctiques.